website maken website ontwerp home
historie
bruggen
relingen
maatwerk
contact
home
historie
maatwerk
bruggen
relingen
disclaimer

home

0515 - 445100 (06 - 53589727)

Contactgegevens:


Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Vestigingsplaats


Telefoon nr.

E-mail adres

KvK nr.

IBAN nr.

BTW nr.: Bijlsma Constructie BV

: Jeltewei 18

: 8622 XS

: Hommerts


: 0515 - 445100

: info@bijlsmaconstructie.nl

: 01035675

: NL 16 RABO 0143 2365 63

: 8098.34.212.B.01

Bijlsma Constructie BV   Copyright 2008 - 2019

Webpagina's

Home

Historie

Maatwerk

Bruggen

Leuningen

Certificaten

Informatie:

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

DISCLAIMER

Jeltewei 18  |  8622XS Hommerts

Disclaimer

Bijlsma Constructie BV stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze website ten alle tijden voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Met deze disclaimer komen eerdere website uitingen of achtergebleven oudere pagina's van bijvoorbeeld actie's of iets dergelijke, te vervallen. Hier kunt u geen aanspraak meer op maken. Alle wijzigingen worden doorgevoerd en wekelijks bij de zoekmachines aangeleverd.


Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.


Privacy

Bijlsma Constructie BV respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Bijlsma Constructie BV stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Websitebouw

Bert Stel heeft in opdracht van Bijlsma Constructie BV deze website met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Alle getoonde afbeeldingen en hyperlinks zijn in opdracht van Bijlsma Constructie BV gebruikt. Bert Stel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke websites. Geschillen die eventueel voortkomen uit de getoonde afbeeldingen, teksten en/of prijsvoeringen komen op geen enkele manier voor rekening van Bert Stel. Vragen die voortkomen uit deze website en die betrekking hebben op de producten en/of diensten van Bijlsma Constructie BV kunt u stellen aan het adres van Jan Bijlsma. Vragen die betrekking hebben op de websitebouw, kunt u stellen aan Bert Stel door de link te gebruiken onderaan deze pagina van de website.


Hyperlinks

De website van Bijlsma Constructie BV bevat hyperlinks naar andere websites.

Bijlsma Constructie BV is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Onjuiste plaatsing

Bent u van mening dat een afbeelding of tekst niet juist is, dan kunt u dit met onderstaande link aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u niet op een andere manier doen.

Alles over deze website...

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag die betrekking heeft op de onderneming, dan kunt u met deze button een email sturen naar Bijlsma Constructie BV

Heeft u een vraag die betrekking heeft op de website en de bouw hiervan, dan kunt u met deze button een email sturen naar BertStel.nl